Projecten

Projecten

Dentaurum 2.jpg


BRITSELEI

Het ‘dure etablissement’ werd omgetoverd tot een hedendaags kantoor met alle moderne faciliteiten, maar met de charme en mooie details uit 1900. 

ManuellaStevens 7.jpg
DE HULSTEN

Ik moet zeggen dat zowel het eigen personeel van Renoveer alsook zijn onderaannemers een grote vakbekwaamheid hebben. Kortom onze verbouwingen zijn bijzonder geslaagd !!!

Mieke en PeterCrevels 6.jpg


B.A. LAMBRECHTSLAAN

Tijdens de verbouwing bleek direct dat Renoveer doet wat ze beloven, d.w.z. alles volgens planning, dag op dag, waarbij de werken met de grootste nauwkeurigheid en kwaliteit worden uitgevoerd.

Rita en Paul


Hoboken_na_1.jpgWATERHOUTLAAN

Wat afgesproken was is ook uitgevoerd in de juiste tijdspanne, en veel last van de werken hadden we niet want we waren toen juist met verlof! 

Maggy en Geert
Laureys-na-1.gif


TOLSTRAAT

Een man van zijn woord en met een zeer goede kennis van zaken.  

Tess en DiëgoGijselinckx-5.jpg

 

KASTEELLEI

Al die verschillende aannemers zoeken en vergelijken vond ik maar niks. Wij hadden dan Renoveer gevonden en nog andere, maar met Michael klikte dat meteen en ook met de prijs.

Hilda en Walter

 
Van Brussel 5.jpg
 
CORNEEL FRANCKSTRAAT

Michael Beyrens is een atypische aannemer, hij is namelijk een man van zijn woord.

StienRibbens 1.jpg


OOSTHOEVESTRAAT

Er werd gewerkt op de afgesproken data, en helemaal volgens de afspraken. En wat ook niet onbelangrijk is: de onvermijdelijke facturen achteraf waren correct en gedetailleerd. 

Marijke en Wim

 
Van den Bosch 2.jpg
 
PETER BENOITSTRAAT

Het laatste stof was opgeveegd, lang voor we de deadline bereikten. Het was een aangename samenwerking en we zijn nog steeds super-blij met het behaalde resultaat.

Koen

 
Goetstouwers 2.jpg
 
BREEVELDSE MASTEN

Eindelijk een aannemer die de klant niet laat wachten en ook klussen aanneemt waar andere aannemers liever niet aan beginnen (lees wellicht niet interessant genoeg vinden).

Janique en Eugene

 
Van Bastelaer 1.JPG
 AKKERBOUWSTRAAT

Ook tijdens de werkzaamheden kregen we steeds een degelijk antwoord op onze vragen. Kort samengevat: zij hielpen ons bij de realisatie van onze droom en dit: on time and within budget.

Diane en Peter

 
Baert 2.jpg
 

STATIONSTEENWEG

Alles is toch gereed voor morgen want zoals beloofd staan we er om 7.30u ? Op een zondagavond - lap die had mij goed liggen !

Michel

 
Van Dongen 6.jpg
 
HET INNEMEN

We waren en zijn nog steeds onder de indruk van de vlotte manier van werken. De coördinatie met de andere firma’s (elektriciteit, trap, keuken, smid) verliep zoals gepland. Nogmaals bedankt hiervoor.

Annick en Dries

 
Busseyne 4.jpg
 
KAPHAANLEI - A

Ondanks de moeilijkheidsgraad van het project was het prettig samenwerken met jou en je hele ploeg.  Leuke sfeer, "propere" werkmannen,altijd bereid om oplossingen te zoeken,…

Veerle


 Weyns 2.jpg


BRAAMBESLEI

Uiteraard zie je ertegenop om er aan te beginnen, maar het resultaat mag er wezen ! We hebben nu eindelijk een ruime keuken en… een fatsoenlijke badkamer.

Veerle en Jan


Deleeuw-nieuw.jpg


PLUTOSTRAAT

We waren ook zéér tevreden over de service en de communicatie maar vooral over het mooie resultaat.

Claudine en John

 
 
Seghers 1.jpg

 

DOPHEIDELAAN

Wij zijn zeer tevreden over de werken, zowel voor de uitvoering, als voor het resultaat. Wij zullen U dan ook steeds aanbevelen.

Liliane en Roger
Schijvens 2.jpg


RUGGEVELDSTRAAT

Al bij het eerste contact voelden we dat het goed zat. Samen gezocht naar mogelijke oplossingen en met Michaels ervaring was dat super! De offerte ook.

Chris en Hugo