Realisaties

Realisaties

Dentaurum 2.jpg


BRITSELEI

Het ‘dure etablissement’ werd omgetoverd tot een hedendaags kantoor met alle moderne faciliteiten, maar met de charme en mooie details uit 1900. 

ManuellaStevens 7.jpg
DE HULSTEN

Ik moet zeggen dat zowel het eigen personeel van Renoveer alsook zijn onderaannemers een grote vakbekwaamheid hebben. Kortom onze verbouwingen zijn bijzonder geslaagd !!!

Mieke en Peter


Hoboken_na_1.jpgWATERHOUTLAAN

Wat afgesproken was is ook uitgevoerd in de juiste tijdspanne, en veel last van de werken hadden we niet want we waren toen juist met verlof! 

Maggy en GeertLaureys-na-1.gif


TOLSTRAAT

Een man van zijn woord en met een zeer goede kennis van zaken.  

Tess en DiëgoGijselinckx-5.jpg

 

KASTEELLEI

Al die verschillende aannemers zoeken en vergelijken vond ik maar niks. Wij hadden dan Renoveer gevonden en nog andere, maar met Michael klikte dat meteen en ook met de prijs.

Hilda en Walter

 

Cadix-N2.gif
 
KEMPISCH DOK

Verbouwen van een vervallen hoekpand tot 7 studio's met dakterras.Ribbens 1.jpg


OOSTHOEVESTRAAT

Er werd gewerkt op de afgesproken data, en helemaal volgens de afspraken. En wat ook niet onbelangrijk is: de onvermijdelijke facturen achteraf waren correct en gedetailleerd. 

Marijke en Wim

 

Van den Bosch 2.jpg
 
PETER BENOITSTRAAT

Het laatste stof was opgeveegd, lang voor we de deadline bereikten. Het was een aangename samenwerking en we zijn nog steeds super-blij met het behaalde resultaat.

Koen

 

Van Bastelaer 1.JPG
 AKKERBOUWSTRAAT

Ook tijdens de werkzaamheden kregen we steeds een degelijk antwoord op onze vragen. Kort samengevat: zij hielpen ons bij de realisatie van onze droom en dit: on time and within budget.

Diane en Peter

 

Baert 2.jpg
 

STATIONSTEENWEG

Alles is toch gereed voor morgen want zoals beloofd staan we er om 7.30u ? Op een zondagavond - lap die had mij goed liggen !

MichelPQ solo.gif
 
KAPELLEN

We genieten elke dag van de geslaagde verbouwing van onze garage/gelijkvloer naar leefruimte met keuken en groot raam op tuin.

Peter en Ingrid
Deleeuw-nieuw.jpg


PLUTOSTRAAT

We waren ook zéér tevreden over de service en de communicatie maar vooral over het mooie resultaat.

Claudine en John

 

Ras-N3.gif 


DIJLEBERG

Verbouwing van een vrijstaande woning te Muizen.